Gele negle i skønhedssalon nær Århus

Få lavet flotte og lange gele negle i vores negleklinik i Hasselager nær Århus. Vi er eksperter i forlængelse med gelé og bruger det anerkendte neglegelé fra CND Brisa gele, som gør det muligt at skabe en fleksibel, tynd og meget holdbar kunstig negl. Vi har stor erfaring med lange gelenegle og kan udføre lige den facon og længde du ønsker. I samråd med dig vil vi finde den helt rigtige løsning.

Tag evt. et billede med at de negle du gerne vil have lavet så hjælper vi at realiserer din ønsker, så længde, facon og farve er lige som du vil have det.

Gele negle i en længde, facon og farve, der passer lige til dig!

En neglebehandling er ikke bare en flot neglelak eller forlængelse med gele, det er et håndværk, hvor resultatet afhænger af en dygtig negletekniker og de negleprodukter der er til rådighed. Ingen kunder er ens, og vi går gerne det ekstra skridt for at gøre dig tilfreds!

Gele negle er et neglemateriale der giver mulighed for at forlænge dine egne negle og derved opnår at få flotte lange negle. Gelenegle kan laves på flere måder. De traditionelle franske negle med hvid kant eller de kan laves i forskellige Shellac farver efter temperament, stil, årstid eller humør.

Dekorationer er vores mulighed for som håndværker at sætte vores personlige præg på det arbejde vi udfører, vi får med andre ord mulighed for at skille os ud fra mængden ved at lave et sæt flotte lange negle.

Priser på Gelenegle

Forlængelse af negle skabelon  

Nyt sæt gelenegle - naturlige uden farve

550 kr.
Nyt sæt gelenegle - med Shellac helfarve 650 kr.

Nyt sæt gelenegle - med opbygget fransk kant

700 kr.
Opfyldning af gelenegle  

Opfyldning af gelenegle - naturlige uden farve

450 kr.
Opfyldning af gelenegle - med Shellac helfarve 550 kr.

Opfyldning af gelenegle - med opbygget fransk kant

600 kr.

Gelenegle til hverdag eller fest

Hvis man skal til bryllup, konfirmation eller andre festlige begivenheder er det oplagt med en flotte gelenegle der matcher tøjet, kjolen eller anden udsmykning. Den klassiske franske gelenegl kan nemt kombineres med dekoration og vi har mange forskellige forslag til en sød, flot eller elegant dekoration af dine nye gelenegle.

Dekoration eller lidt kortere praktiske negle

Andre gange skal vi lave et sæt praktiske negle, det kan være hvis man har et arbejde hvor lange negle besværliggør arbejdsdagen. Det klarer vi nemt ved at lave en kort og stærk gele negl som kan holde til de ekstra påvirkninger på job eller fritid. Med andre ord så er gele negle for alle der ønsker et flot, stærkt og personligt sæt negle.

Vi arbejder kun med professionel negleprodukter fra CND Brisa. 

Produkterne er gennemtestede og hele deres produktsortiment er bygget om hvilke produkter der passer til de danske neglekunder og farverne på neglelakkerne er nøje afstemt med årstid, neglemoden og negletendenser. Vi har løbende kontakt med CND og har du spørgsmål til deres produkter så hjælper vi gerne med det. 

CND Brisa gel giver os mulighed for at lave de mest elegante gelénegle

Hos THELOOK bruger vi udelukkende produkter og neglematerialer fra CND (Creative Nail Design), det bedste og førende på markedet. Det giver vores negleteknikere de bedste muligheder for at lave flotte negle i gele – hos THELOOK får de flotteste gelenegle i Aarhus.
CND har en geleserie der hedder Brisa og Brisa Light som er helt unik UV gele, der har et patenteret cross-link formel som eksempelvis CND Akryl som er verdensberømt og meget respekteret i neglebranchen over hele verden.

FAQ

Gele serien Brisa fra CND er et færdig blandet negleprodukt, der bliver lagt på neglen i flere individuelle lag. Når man arbejder med gele til neglene så bruger man en UV lampe til tørring af geleen. Negle geleen kommer færdigblandet og man påfører den altid på en ren og klargjort negl. Man starter med at påføre en gele primer som tørres 120 sekunder i UV lampen. Derefter opbygger man neglen i flere lag med tørring mellem hver gelelag. Gele kan ikke tørre uden brug af UV lys i en original CND UV lyslampe, da den tørrer ved en bestemt type UV lys. Når geleen har været i UV lys er den gennemhærdet og tør umiddelbart efter. Brisa gele er meget farvetro, farven forbliver holdbar, og gulner ikke som mange andre negleprodukter og geleer på markedet. CND Brisa er samtidig det eneste hypoallergene neglesystem på markedet.

Gele negle er tit og ofte det mest kendte materiale indenfor kunstige negle, da mange negleteknikere starter med at dygtiggøre sig i gelenegle og efterfølgende lærer at lave flotte akrylnegle. Det er meget forskelligt hvilke produkter de forskellige negleteknikere vælger af fabrikant og materiale serie, men hos THELOOK har vi valgt CND Brisa gelesystem til forlængelse og forstærkning af dine negle og vi arbejder ikke med akrylprodukter.

Flotte lange negle er noget de fleste kvinder stræber efter men desværre er det ikke alle der kan opnå det af naturens vej. De flotte lange negle fremhæver din hånd og får den til at fremstå feminin og velplejet. Problemet med at få lange flotte negle kan være mange, nogle oplever neglene flosser eller flækker så de hænger fast i alt andre oplever at negle bliver skrøbelig og ujævn. Har du disse problemer så kan gelenegle være en hjælpende hånd da de udover at forlænge også beskytter den naturlige negl.

Er du neglebider og ønsker at få flotte negle og få lidt hjælp til at stoppe med at bide negle, så er hjælpen her. Vi kan støbe en naturlig Gelenegle med skabelon så din naturlig negl dækkes og forlænges. Vi anbefaler opfyldning hver 2-3 uge på forlængelser på neglebider.

Det er heller ikke muligt at lave en opfyldning med gelé hvis du i forvejen har akryl på dine negle, det skyldes at disse to forskellige produkter ikke kan arbejde sammen, og det vil medføre dårlig holdbarhed og kvalitet.

Gelenegle er flotte og materialet er ca. 6 gange stærkere end almindelig naturnegl. Gele materialet er mere fleksibelt end eksempelvis akrylnegle og derfor er de meget anvendelige til skrøbelige, svage eller skadede negle. Negle lavet i gele kan ikke opløses med acetone eller neglelakfjerner, geleen skal files af og vi anbefaler at du bestiller tid til aftagning af dine gelenegle i en professionel negleklinik og gerne hos THELOOK.

Vi forsøger altid at lave så holdbare, tynde og glansfulde negle som muligt da vi stræber efter at lave en så fleksibel sæt negle som muligt. Dine nye negle skal meget gerne holde længe være modstandsdygtige og for slag eller andre påvirkninger. Den mest populære facon er mandel-formet negle med naturlig look eller hvid fransk kant.

Gele til negle udmærker sig ved at være meget stærke og blanke. Geleen er derudover mere fleksibel i forhold til akryl materialet. Det gør at den i mindre omfang flækker og bliver afstødt af din naturlige negl. Man siger som hovedregel at gele er 6 gange stærkere end dine egne negle, det gør det meget velegnet til opbygning og forstærkning af egen negle. Derfor er gelematerialet meget velegnet til opbygning af kunstige negle og opbygning af negle med tipper, som man bruger når man vil forlænge neglen. Gele er også meget velegnet til neglebidere eller nedbidte negle, da gele negle ikke kan bides.

Både CND har et meget omfattende kursusprogram og de stiller høje krav til kursisterne og negleteknikerne. De høje faglige niveau gør deres kurser og inspirationsaftener meget attraktive for os som negleteknikere. Der vises og præsenteres de nyeste tekniker, nye produktlinjer og neglelak farver, Derudover afsluttes en del af deres kurser med eksamen og dertilhørende diplomer. Dem finder du i klinikken eller spørg Emma eller Christina. Vores uddannelse og faglige tilgang er din sikkerhed for at du som kunde oplever fuld tilfredshed med dine nye negle. Derudover er følger vi intenst moden og bruger den som inspiration til nye negle designs og farvesammensætninger. Har du et helt specielt ønske til farve eller nail art så er vi klar til at tage udfordringen op.

Gel nails er det engelske udtryk ligesom nail art. Nail art er den kreative del af neglearbejdet og her er det kun fantasien der sætter grænser. Vi udfører nail art efter ønske, med flot mønster, simili sten eller efter ønske. Tag eventuelt et godt billede med i negleklinikken så hjælper Emma og Christina gerne med at finde det rigtige design.

Når man har fået lavet flotte gelenegle holder de 4-6 uger og der skal ingen vedligeholdelse til. Vi anbefaler dog at man bruger en god håndcreme og en god negleolie, der modvirker tørre neglebånd. Gele neglen kan ikke opløses, heller ikke med neglelakfjerner eller acetone. Geleneglene skal fjernes med neglefil, enten håndfil eller filemaskine. Der findes mange forskellige negle produkter og der er stor forskel på styrke, glans og farver. En af de største fordele ved gele fra CND er at deres geleprodukter ikke gulner. Det er også muligt at opbygge en negl, der ser meget naturlig ud med den rigtige C-kurve og glans.

Ønsker man fransk manicure på neglene er geleen perfekt. Man kan opbygge neglen så den helt glat, og ønsker man forlængelse så kan negle tip påsættes og bygges op med gele uden problem. Den franske manicure kan laves i forskellige farvevalg efter ønske. Den mest almindelige farvesammensætning er manicure med hvid tip.

Vi har rimelige priser men går aldrig på kompromis med kvaliteten. Når du som kunde vælger THELOOK som negleklinik så bliver du helt sikkert tilfreds. Den mest populære gele neglebehandling er forlængelse med naturlig look til 550,-

Både Gele og Shellac er perfekt til fine franske fusser. Det fleksible materiale kan nemt påføres selv på de mindste tånegle. Den hvide kant påføres med lille pensel eller spot swirl og geleen tørres med UV-lampe i ca 120 sekunder. Du kan selv bestemme farven på dine franske fusser og vi har altid masser af inspiration og gode ideer i vores negle klinik. Se prisen på pedicure og franske fusser her…

Kom ind og få et flot sæt nye gele negle i Aarhus

Få flotte lange negle hos en af vores dygtige og eksaminerede CND negleteknikere Emma Janerka og Christina Sørensen.
Vores kunstige negle laves i gele fra CND Brisa eller Brisa Lite, materialet vi anvender afhænger af om der er en forlængelse, forstærkning eller en let forstærkning du ønsker. Vi vil gerne se og hjælpe dig med at træffe det rigtige valg indenfor kunstige negle (vi kalder det nyt sæt negle eller forlængelse i gele) og vi ved at ingen kunder og negle er ens. Derfor giver vi altid personlig rådgivning og vejledning og forsøger altid at ramme det højest mulige kvalitetsniveau.

Professionel negletekniker i CND negleklinik. 

Hos THELOOK tilbyder vi neglebehandlinger i vores skønhedsklinik i Aarhus Syd. Du vil møde et venligt, serviceminded og fagligt kompetent personale med kvalitet og forskønnelse som fokuspunkter. Vi leverer altid en høj kvalitet til en rimelig pris og med et resultat, du er glad for. Vi er certificeret CND negleklinik, hvilket gør, at du trygt kan vælge os til at lave dine shellac eller kunstige gelénegle.

Som certificeret CND negleklinik, der laver negle i Århus er vi forpligtet til at følge et detaljeret kursusprogram hos Creative Nail Design (CND), og vores negleteknikere Emma og Christina har en udsøgt fornemmelse for, hvilke og hvilken facon, der passer lige til dig. De følger neglemoden tæt, og er garant for en høj faglig standard og har altid de nyeste farver med i sit sortiment/udvalg. Emma og Christina har arbejdet med flere forskellige neglematerialer, og har lavet mange flotte opbygninger med både akryl og gele. Idag har de helliget sig opbygning og forstærkning med gele, da de synes, man kan lave tynde, holdbare og ekstremt flotte, blanke kunstige negle.

Hvis du leder efter nogen, der kan lave flotte, velplejede negle, så er vi måske din nye negleklinik. Vi vil rigtig gerne byde dig velkommen indenfor i vores skønhedsunivers.