FORSKELLIGE HUDTYPER

Ønsker du at fokusere mere på hudpleje bør du først finde ud af hvilken hud du har, for bedst at kunne pleje den. Hud kan fordeles i 6 forskellige typer og vi kan hjælpe dig med at finde ud af hvilken type du har. Vi har stor erfaring med hår, negle og hud og kan derfor rådgive dig frem til den rette løsning der passer bedst til din hud.

De 6 hudtyper er følgende:

Normal hudtype:
Den normale hudtype er hverken for tør, for fedtet eller andet. Huden har en sund fornuftig farve med normale porer og tykkelse. Det kaldes ofte en normal hudtype fordi det bør være normen, ikke fordi det er det.

Fedtet hud:
Fedtet hud kan i nogle tilfælde fremstå lidt grålig, men kan samtidig også fremstå som skinnende med grovere porer end normalt. Huden vil have hudorme og talgknopper. Med fedtet hud kommer urenheder også, hvilket kan medfører større tendens til akne og andre urenheder.

Tør hud:
En tør hud vil typisk skalle og mærke stram, forestil dig at din hud er tøj og du har fået det i en størrelse for lille. Tør hud kan også indeholde hudorme og forstørrede porer.

Kombineret hud:
Kombineret hud er nok den mest almindelige type hud. Det er nemlig en blanding af normal, tør og fedtet hud. Afhængig af hvor på kroppen man kigger kan man få et anderledes resultat.

Fedtfattig hud:
Denne type findes ofte på folk over 50 år. Manglen på fedt og fugt gør at huden fremstår rødlig og tør. Typisk kan der forekomme blodsprængninger i huden ved denne type.

Sart hud:
Din hud vil typisk reagere på dine omgivelser, der er nogle mere sarte end andre. Din hud vil blive rød og er generelt tynd og skrøbelig. En sart hud kan også fremstå tør da den har svært ved at holde på fugt.

Få en behandling og en samtale om hudpleje hos THELOOK.

Læs mere her

VORES PRODUKTER INDENFOR HUDPLEJE

Er du på udkig efter effektive produkter indenfor hudpleje ligger vi inde med fantastiske produkter fra MEDEX og IS CLINICAL. De er begge hudpleje giganter der har haft stor succes indenfor branchen og deres produkter kan uden tvivl hjælpe dig.