KERATIN PLUS GOLD - UDGLATTENDE BEHANDLING

En Keratin Gold Treatment er en udglattende behandling der holder håret glat i mindst 3 måneder. For at opnå et perfekt glat resultat er det meget vigtigt at der bliver brugt den fornødne tid på glatning. Jo længere tid frisøren bruger på processen i salonen, jo længere holdbarhed vil du opnå.

Når man vælger Keratin Gold vælger man også at pleje håret derhjemme efterfølgende, og derfor er vores pris inkl. 3 Jaun Paul Myné produkter (Shampoo, Conditioner og Revital Mask)

VORES FRISØRVIDEN OG PROFESSIONELLE PRODUKTER SKABER DE GODE RESULTATER

Godt håndværk tager tid at udføre! Mange af vores kunder nævner tiden ved vaskepladsen med den tilhørende hovedbundsmassage som et dejligt og afslappende afbræk i en travl hverdag. For os er vaskepladsen stedet, hvor vi kan bruge vores frisørviden til valg af shampoo, conditioner og hårkur. Her skaber vi fundamentet for det endelige resultat.  

Der afsættes fra 4-6 timer til Keratin Gold, og som en ekstra service har vi inkluderet 3 Jean Paul Myné produkter i prisen.

GLAT HÅR I OP TIL 6 MÅNEDER

Hvis du leder efter en frisørsalon, hvor der er en god atmosfære og en høj faglig standard, er THELOOK helt sikkert et sted for dig. Vi står for:

 • Giver glat hår i op til 6 måneder
 • Udført med de bedste Keratin produkter på markedet
 • Glat hår uden kemi
 • Grundigt produktkendskab

AT SKABE ET HELT GLAT LOOK MED PRODUKTER GODKENDT TIL GRØN SALON

Mange tror at det kræver masser af kemi for at skabe et glat look. Med de anerkendte Keratin produkter fra Jean Paul Myné er det nu muligt at fjerne krøller og krus i op til 6 måneder.

For at kunne levere et helt perfekt resultat er det vigtigt at du kommer i salonen til en kort gratis konsultation inden Keratin behandlingen. (kan bookes online)

Ved konsultationen vil vi afstemme forventninger samt fastsætte hvormeget tid vi skal bruge til at udføre behandlingen, og derved udregne en pris. Vores Keratin behandling koster fra 2500,- og op til 4000,- alt efter hårmændge, hårlængde og hvor kratigt dit hår er.

Beslutter du dig for at bestille tid til Keratin behandling skal der betales 50% af behandlingens pris forud. Dette depositum opkræver vi for at sikrer at du kommer til behandlingen. Vi sætter meget tid af til behandlingen, så derfor er depositum nødvendigt. Melder du afbud senere end 7 dage før behandlingen bortfalder dit depositum.

Det er en rigtig god følelse for os som fagfolk, når du som kunde tydeligvis er glad for resultatet. Det er guld værd, når vi med ro i sjælen kan sende en rigtig flot klipning ud af døren. Det giver tryghed og selvværd for os som frisører.

Keratin Gold Treament skader bestemt ikke håret, tvært imod. Der er mange historier om at en Keratin behandling kan ødelægge håret og de er sande! Det der ødelægger håret er dog ikke Keratin. Kerartin Gold Treatment er verdens første Keratin Treatment uden formaldehyd og andre farlige ingredienser.
Sammen med den glattende effekt, trænger vores Keratin Treatments dybt ind i kernen af håret og genopbygger hårets kæder af svovlbroer og saltbindinger. En af de markante forskelle på vores Keratin Treaments og andre kendte er, at svovlbroerne ikke brydes. Hvis svovlbroer brydes er der stor risiko for, at håret knækker. Du skal vælge en Keratin Treatment fra Jean Paul Myné, da det er verdens første Keratin treatment uden formaldehyd og andre farlige ingredienser. Keratin Gold er f.eks. en kombination af Botaniske og Organiske extrater, som er sammensat i den perfekte balance. Produktet anbefales til alle slags hårtyper.

Når man får lavet en Keratin Treatment, så åbner man ens skellag i håret sig, for at de botaniske og organiske ingredienser kan trænge ind i hårstrået og glatte det ud. Det er rigtig sundt og godt for dit hår. Dog vil en Keratin Treatment også ændre din hårfarve. Det kan blive lidt lysere og på blond hår trækker det gyldent op.
I nogen tilfælde bliver farven rigtig lækker med endnu mere glød og i andre tilfælde trækker det således op, at man ønsker en ny hårfarvning. Ændringen kan ikke undgås med keratin, så her er det vigtigt at du har fokus på, at du med denne Treatment ønsker glat hår. Du kan farve dit hår efterfølgende, der skal dog gå 12 dage. Ligeledes må dit hår ikke have været farvet 12 dage før en Treatment.

Shampoo
Shampoo 300 ml.
En blid shampoo til alle hårtyper. Renser håret mildt samt giver masser af fugt til håret. Efterlader håret fantastisk blødhed og tynger ikke håret. Fri for alergener, Parabener, SLS og SLES

Conditioner
Conditioner 250 ml.
En dejlig mild conditioner der er fri for allergerner, parabener, SLS og SLES. Personal Care Conditioner giver masser af fugt og en fantastisk glansfuld effekt. Specielt designet til at opretholde det silkeglatte look. De vigtigste indgredienser i denne conditioner er Argan Olie, sort peber, dufte fra Myrra og bambus.

Revital Mask
Revital Mask 200 ml
En intensiv behandling, der reparerer, styrker, fugter og nærer håret dybt ind i hårstrået. Masken er beriget med ekstrakter af planter, det trænger dybt ind i hårstrået med en vidunderlig reparerende effekt. Masken genoprette skadet hår forårsaget af kemiske behandlinger og de fra de frie radikaler. Silkeproteiner i masken bidrager til, at øge hårets niveau af fugt og giver en unik glans og blødhed. UV-filtre beskytter samtidig håret mod sol stråler. Maskens vigtigste indgredienser er silke proteiner, ekstrakter fra schweiziske æble stamceller (Uttwiller Spatlauber) og mandel ekstrakt. fri for allergener, parabener SLS eller SLES. 

LÆKRE OG EKSKLUSIVE HÅRPLEJEPRODUKTER PÅ HYLDERNE

Vores værktøj til velplejet hår står på hylderne i salonen, og vi elsker at forkæle vores kunder med lækkert og eksklusivt hårpleje- og stylingprodukter fra de førende mærker. Her er et udsnit af de frisørmærker vi forhandler i salonen:

 • Jean Paul Myné
 • Paul Mitchell
 • Redken
 • Amika
 • Kevin Murphy
 • MoroccanOil
 • Mythic Oil
 • Davines
 • Olaplex