HVAD ER LASH LIFT?

Lash lift er for folk der foretrækker en naturlig løsning på flottere og fyldigere vipper. Løft af vipperne er et fornuftigt alternativ til eyelash extensions da du får samme effekt, men du slipper for de kunstige vipper. Behandlingen er semi permanent og vil få dine vipper til at se længere, smukkere og mere voluminøse ud.

Øjenvipperne bliver løftet og bukkes derefter så du opnår det lange og fyldige look. Et løft er derfor til dig som ønsker gennemført løsning der gør at du får mest muligt ud af dine øjenvipper.

Book tid

HVOR LÆNGE HOLDER LASH LIFT?

Et løft kan holde op til 8 uger efter løftet, men vi anbefaler at du kommer ind og får fornyet løftet hver 5. uge for at få det bedste resultat.

Da vipper som andet hår på kroppen gror hele tiden vil du derfor være nødt til at få de nye vipper og gamle vipper med falmende effekt behandlet. Vi er alle forskellige så det kan selvfølgelig variere lidt fra person til person, men i gennemsnit vil vi anbefale at du booker en tid igen efter 5 uger.

LASH LIFT PRISER

LASH LIFT 415 kr.
LASH LIFT INKL. FARVE VIPPER 490 kr.
LASH LIFT + BROWLIFT INKL. FARVE 750 kr.

VIGTIGT AT VIDE

Varigheden af behandlingen mindskes også hvis du tager i svømmehallen regulært, tager varme bade dagligt, eller sover med ansigtet nede i puden. I dette tilfælde kan du være nødt til at kontakte os tidligere.

Derudover er det vigtigt at du ankommer til din behandling uden øjenmakeup, så vi bedre kan arbejde med dine vipper.

HVORDAN FOREGÅR LASH LIFT

Som nævnt tidligere løfter og bukker vi vipperne, men ønsker du farvning af vipperne kan vi også det. Behandlingen kan vare op til 1 time, hvis du ønsker at få farvet vipperne. Farvning af vipper anbefales hvis du ønsker at lægge mascaraen på hylden, eller ønsker mere fremstående vipper med større kontrast.

BOOK EN TID I DAG

Ønsker du at få udført et lash lift i udkanten af Århus, kan du booke en tid nu. Vi sikre et resultat lige efter dine ønsker og behov. Har du spørgsmål til behandlingen kan du kontakte os på telefon 86287022, eller e-mail info@the-look.dk.

Book tid