Hvad er Shellac?

Med denne type neglelak får du udseendet fra en normal neglelak, men også holdbarheden fra en gelé-negl.

Produktet lægges som en normal lak, af en professionel negleteknikker. Lakken pålægges lag efter lag under en led-lampe. Led-lampen er nødvendig da Shellac ikke kan lufttørre som andre neglelakke, det skal hærdes under lampen. Hvert lag tørres under lampen før det næste påføres, hvilket giver den ønskede holdbarhed.

Selvom denne type neglelak er nyere, skal du ikke bekymre dig om mængden af udvalg. Der er et hav af farver at vælge mellem som normal neglelak.

Hvor længe holder lakken?

Med denne behandling kan dine nye negle holde i 14-21 dage afhængig af bl.a. kvaliteten af behandlingen. behandlingens kvalitet afhænger naturligvis af negleteknikkerens ekspertise og erfaring med behandlingen. Men får du din behandling hos os kan du trygt regne med at kvaliteten er i top.

Din egen behandling af neglene har også stor betydning for neglenes levetid. Arbejder du meget i haven med hænderne i jorden eller er dine hænder ofte i vand, kan du godt regne med at behandlingen ikke kommer til at holde i 21 dage.

Hvordan fjerner man Shellac?

Det er muligt selv at fjerne neglelakken, men vi anbefaler at du får hjælp fra en professionel så du undgår at skade neglene.

Efter 2-3 uger begynder lakken at skalle af, på det tidspunkt kan du blot tage hen til os igen. Så fjerne vi det for dig.

Vi fjerner lakken på følgende måde:

  • Påføring af speciel neglelakfjerner og vat
  • Pak neglen ind i folie
  • Efter kort tid løsnes lakken
  • Skrab lakken af med en rosenpind eller et andet skånsomt værktøj
  • Afslut med negleolie, som efterbehandling af neglen

Priser

AFTAGNING SHELLAC UDEN ANDEN BEHANDLING 200 kr.
CND SHELLAC 345 kr.
CND SHELLAC FØDDER 345 kr.
CND SHELLAC HÆNDER & FØDDER 690 kr.
FØDDER - CND SHELLAC MED FRANSK KANT 395 kr.
NYT SÆT GELENEGLE - MED SHELLAC HELFARVE 650 kr.
OPFYLDNING GELÉNEGLE - MED SHELLAC HELFARVE 500 kr.

Bestil en tid i dag

Ønsker du at få lagt ny neglelak? Så bestil en tid i dag. Vil du have fat i os kan du også ringe til os på telefon 86287022 eller skrive til os på e-mail info@the-look.dk.

Vi glæder os til at hører fra dig og ser frem til at se dig i klinikken.