SPRAYTAN VIRKER ALLEREDE FØRSTE GANG

Vores spraytan er nøje udvalgt blandt de bedste mærker, for at sikre dig det bedste resultat, der giver dig den kulør og glød du ønsker, og som samtidig ser naturlig ud. Vores personale er nøje uddannet til at give dig et fejlfrit resultat, og grundig rådgivning i valg af farve, samt før- og efterbehandling.

DYGTIGE OG ERFARNE SPRAYTANNERE, DER HAR SANS FOR DETALJEN

Du vil møde vores spraytannere, som alle er servicemindede, erfarne og teknisk kompetente, så du som kunde er i sikre hænder. Spray Tan skal efter vores mening se naturligt ud, og nuancen skal passe til den enkelte hudtype og personlighed. Vi er altid klar til at hjælpe med at finde den nuance, der passer lige til dig, også selvom det er en løbende proces. Ingen kunder er ens, og kræver det lidt at ekstra at gøre dig tilfreds, så er vi klar til at tage udfordringen op.
Kom og prøv spraytan – du bliver ikke skuffet.

GODT AT VIDE OM SPRAYTAN

For at få det bedste resultat skal du peele huden dagen inden (eller om morgenen på behandlingsdagen). Det kan enten gøres med en bodyscrub eller handske. Det er vigtigt, at du skrubber huden over hele kroppen – også med håndklædet bagefter. Prøv så vidt muligt at undgå antiperspirant deodorant samt bodylotion på behandlingsdagen. Det flotteste resultat opnås med helt ren og tør hud.

Tanning-væsken, du bliver sprayet med, indeholder stoffet DHA, som er det aktive stof i alle selvbrunere. DHA er aktiv på huden umiddelbart efter behandling og op til seks timer efter. Du kan se farven med det samme, men du vil først kunne se det endelige resultat af behandlingen, efter du har været i bad. Du bestemmer selv, om du vil bade efter de seks timer, eller om du venter til dagen efter – resultatet bliver det samme. Bare husk at have sort eller mørkt tøj på, da farven som bekendt kan smitte lidt af, indtil du har badet ?

Behandlingen foregår ved, at en person sprayer hele kroppen over med tanning væske, der indeholder DHA. Væsken bliver påført med professionelt airbrush udstyr. Vælger man at beholde undertøj på, bliver man ikke brun de steder, det dækker. Tøjet tager ikke skade, men det vil være en fordel at have mørkt undertøj på. Den afsmittede farve går dog af i vask. Tag noget løst mørkt tøj på bagefter. Du vil være flot brun, når du forlader forretningen, og husk, at farven skal sidde seks timer, før du må bade.

Selve behandlingen tager ca. 15 minutter, og du vil kunne mærke væsken på huden en times tid efter. Det ødelægger ikke farven, at du tager tøj på – kun hvis det er stramtsiddende.

I dagene efter behandlingen er det vigtigt, at man smører sin hud med bodylotion hver dag for at sikre en fortsat ensartet farve, i takt med at farven langsomt aftager. Lange varme bade, barbering og bodyscrub vil forkorte holdbarheden af farven. Man kan dog forlænge den flotte farve ved at bruge en selvbruner spray. Den giver samme flotte resultat, da den indeholder en lille mængde af samme stof, som spray tanning væsken indeholder, og den vil derfor være med til at holde på den flotte glød længere. Spørg os endelig, hvis du er i tvivl.

Spray-tan er en helt uskadelig solbehandling, der tager mindre end 15 minutter, og spray-tan er for alle, både børn, kvinder og mænd. Den virker allerede ved den første behandling, og farven bliver mere intens i timerne efter behandlingen.

Hvis du har oplevet problemer med at blive brun på dele af krop og ansigt, så er spray-tan helt sikkert noget for dig. Spray-tan er perfekt, hvis du ønsker at se lækker solbrun ud til fest, bryllup eller andre begivenheder. Solbehandlingen kan også anbefales, inden du tager på solferie. Den brune farve giver et godt udgangspunkt og hjælper til at undgå solskoldninger, hvis du bruger den korrekte solfaktor og solcreme. Har du brug for hjælp eller rådgivning om tidspunkt for spray-tan, eller hvilken nuance der passer bedst til dig, så er vi altid klar til at hjælpe.

Alle spraytan væsker, vi anvender, efterlader huden blød og fugtmættet, og de er allergivenlige, fri for gluten og skadelige parabener. Vi forhandler plejeserien MyTan, Norvell, Aviva og Vita Liberata, som har produkter til vedligeholdelse af spray-tan, samt produkter med solfaktor og andre hudplejeprodukter.

Vi tilbyder manuelle spraytan behandlinger, hvor en uddannet spraytanner påfører spray-tan-lotion manuelt med en professionel sprøjte i en aflukket og ventileret kabine. Her vil vi i bedst muligt omfang rådgive og vejlede om den bedste lotion, samt hvis der er specielle områder, der har brug for ekstra bruning osv.
Spraytan er også for dig, der er flittig bruger af solarium eller elsker at dyrke den naturlige sol. Der er mange, der idag prøver at finde alternativer til solarium eller naturlig sol, og her er spraytan meget populær. Spraytan virker med det samme og holder op til 7-9 dage.

Her finder du relevant information om sunless tanning eller spraytan, og information om hvordan du forbereder din hud bedst muligt inden og efter behandlingen. Alle vores spraytan behandlinger udføres med en gennemtestet og helt uskadelig lotion. En lotion der har været godkendt siden 60´erne til sunless tanning og spray-tan. Fordelen ved spraytan er også, at man uden problem kan kombinere den med andre former for solbehandlinger, da den virker med hudens egen evne til at blive brun.

Der er stor forskel på selve materialet og ikke mindst den måde, det påføres på. Vi har valgt de førende på markedet, og ved at påføre lotion meget højt forstøvet, kan vi fordele farven uden striber, misfarvninger eller skjolder. Derudover har vi valgt vores spraytan lotion, fordi den tørrer ekstremt hurtigt og har en meget passende glød, så den giver en naturlig brun farve. Selve solbehandlingen har mange forskellige navne eks. Spray Tan, Sunless Tanning, Sunspray, Suntan Spray m.fl. Alle navne dækker over den samme behandling, nemlig solbrun på 15 minutter uden påvirkning af skadelige UV-stråler.

Efter behandlingen er det vigtigt, at man smører sin hud med bodylotion hver dag for at sikre en fortsat ensartet farve i takt med, at farven langsomt aftager. Lange varme bade, barbering og bodyscrub vil forkorte holdbarheden. Du kan dog forlænge den flotte farve med MY Tan produkter, som vi også forhandler i klinikken. Der findes selvbruner spray, anti-aging produkter, sun spray med UV-faktor og andre lækre hudplejeprodukter. MY Tan dark på spray og Anti-aging Tan er de to mest populære produkter til vedligeholdelse af huden og spraytan kuløren. MY Tan sun protection UV +20 er den mest populære spray med UV-beskyttelse.

Nej, væsken påvirker kun de yderste hudlag, og påvirkningen af DHA er meget lille, så det med sikkerhed ikke er skadeligt.

Ja, det er helt oplagt. Spraytan gør huden flot brun uden skadelig UV-påvirkning, og den brune effekt kommer med det samme. Den brune farve sprayes på i form af en tyndtflydende lotion med DHA, som aktiverer aminosyrer og proteiner i de yderste hudlag.

Vi har faktisk valgt Norvell og MY tan spraytan produkterne netop pga. deres utroligt hurtige tørring. Det er muligt at få en spraytan behandling og tørre 3-5 minutter. Derefter kan man tage sit tøj på og fortsætte sin dag. Hvis man oplever, at det smitter af, så er det “bronzer,” som nemt går af i almindelig vask ved 30-40 grader. Af praktiske årsager anbefaler vi, at man har mørkt og løst tøj på, så er afsmitningen mindst synlig, og man undgår, at ens spraytan bliver påvirket unødigt.

Er din hud normal modtagelig, holder behandlingen 5-9 dage og aftager løbende. Vi anbefaler for optimalt resultat, at man går i bad og skrubber huden inden behandlingen. Hvis det er muligt, anbefales det, at man bruger en skrubbehandske og eksfolierer huden nænsomt. Dette gøres for at fjerne døde hudceller og for at rengøre huden effektivt. * Vi anbefaler ikke brug af antiperspirant deodorant på behandlingsdagen, da huden så ikke kan modtage spray-tan optimalt.

Det foregår som en manuel spraytan behandling. Behandlingen foregår i aflukket rum med god ventilation i form af MY Tan ventilationsvæg med godkendte filtre. Man kan med fordel få behandling i mørke boxershorts eller i mørk bikini alt efter ønske.
Påføringen foregår med en professionel sprøjte med lavt tryk og ultra fin forstøvning. Det er denne forstøvning, der gør det muligt at påføre jævnt med et naturligt udseende.

Inden behandlingen påføres barrierecreme på negle og håndflader samt svang og albuer. Bruges der ikke barrierecreme, risikerer man, at negle bliver gule, og denne misfarvning er meget svær at fjerne.

Vi starter med benene forfra, bagpå og derefter benene fra siden. Så sprayes ryg og skuldre bagpå. Derefter fortsætter vi med arme på alle sider. Så sprayes maven og forreste del af skuldre. Til sidst sprayes ansigt og det bedste resultat opnås med lukkede øjne og helt afslappet ansigt. Til sidst sprayes fingre og fødder med længere afstand, da vi ikke ønsker for meget spraytan på disse områder.
Når man er færdig, skal man blot tørre 3-5 minutter, og så er man lækker brun.

I den manuelle behandling tages der højde for hudtype og ønsket farvestyrke. Det er den mest eksklusive behandling inden for spray-tan.

Spraytan væsken påføres med specialudviklet udstyr, og væsken arbejder kun i yderste hudlag. DHA i spraytan lotion giver sammen med hudens egne aminosyrer den brune farve – og spraytan er helt uskadeligt. DHA er et sukkerprodukt udvundet af vindruer eller sukkerrør.

Spraytan er et godt og mindre skadeligt alternativ til solarier, og du går fra klinikken dejlig solbrun. Virkningen tiltager de første 6-8 timer og aftager igen efter 6-8 dage.