VOKSBEHANDLING - FRA TOP TIL TÅ

Voksbehandling er en utrolig effektiv måde at fjerne hår på. Ønsker du at skille dig af med uønsket hårvækst er voks en meget god løsning. Hos THELOOK i Hasselager nær Århus, tilbyder vi grundige og effektive voksbehandlinger til både mænd og kvinder.

Vi har voksbehandlinger til alle kroppens dele. Ønsker du at få vokset arme, ben, bikini region, ansigt eller andet står vi altid klar, så du kan få den glatte hud du drømmer om.

Book tid til voksbehandling

Udover voksbehandling af ben, arme og det sædvanlige tilbyder vi også bikini wax og brasiliansk voksbehandling i tilfælde af at du skal ud og vise kroppen frem.

BIKINI WAX

Skal du have foretaget en bikini wax så du er klar til sommeren? Hos THELOOK tilbyder vi bikini wax til alle vores kvindelige kunder. Med en bikini wax fjerne vi hår så det ikke kan ses udenfor bikiniens eller undertøjets linjer. Ønsker du en mere komplet løsning der fjerner alt hår fuldstændigt tilbyder vi også brasiliansk voksbehandling.

BRASILIANSK VOKSBEHANDLING

Vi tilbyder kun brasiliansk voksbehandling til kvindelige kunder.

Med en brasiliansk voksbehandling får du fjernet alt hår fra den vaginale og anale region. Vores ansatte har stor erfaring med alle typer voksbehandling og vi gør alt for at gøre dig tilpas.

GODE RÅD

Med en behandling som dette er der nogle ting du kan gøre både før og efter behandlingen der vil gavne din hud og forbedre effekten af behandlingen gevaldigt.

FØR BEHANDLINGEN:

Hvis du normalt skraber hårene på din krop skal du holde 2 ugers pause for at give hårene en vis længde. På den måde kan voksen få bedre fat og du får det optimale resultat.

Vi anbefaler også peeling af huden, ved brug af en blid skrub. Ved at fjerne døde hudceller dagen før behandlingen undgår du indgroet hår, fordi din hud lettere kan ånde.

MELLEM BEHANDLINGER:

Det er vigtigt at du mellem dine voksbehandlinger giver din hud den opmærksomhed den fortjener. Du kan gøre følgende for at pleje din hud bedst:

  • Brug lotion eller olie efter bad
  • Benyt dig af en god kropspeeling gentagende gange om ugen
  • Undgå barbering mellem behandlinger
     

FORDELE VED VOKSBEHANDLINGER

Fordelen ved at vælge en voksbehandling fremfor en skraber er at resultatet både er bedre og holder i længere tid. Med voks kan du have fin og glat hud i 2-4 uger afhængig af hvor tit du får udført behandlingen.

Med en skraber skærer man hårene over og man kan aldrig opnå samme effekt som med voksbehandling, da hårene rives ud vil effekten også vare længere.

PRISER PÅ VOKSBEHANDLING

Nedenstående er en oversigt over priser på de forskellige typer voksbehandling vi tilbyder.
 

VOKS - BIKINI 200 kr.
VOKS ARME 250 kr.
VOKS ARMHULER 150 kr.
VOKS BALLER 200 kr.
VOKS BIKINI & HELE BEN 480 kr.
VOKS BIKINI & LÅR 350 kr.
VOKS BIKINI & UNDERBEN 375 kr.
VOKS BRAZILIAN 420 kr.
VOKS BRAZILIAN & HELE BEN 780 kr.
VOKS BRAZILIAN & LÅR 635 kr.
VOKS BRAZILIAN & UNDERBEN 620 kr.
VOKS BRAZILIAN & UNDERBEN & ARMHULER 720 kr.
VOKS BRYN + FARVE BRYN & VIPPER 250 kr.
VOKS BRYN, OVERLÆBE, HAGE ELLER KINDER 100 kr.
VOKS HELE ANSIGTET 400 kr.
VOKS HELE BEN 375 kr.
VOKS LÅR 260 kr.
VOKS NÆSEBOR 100 kr.
VOKS OVERLÆBE INKL. UNDERANSIGT 200 kr.
VOKS TANGA 250 kr.
VOKS UNDERBEN INKL. KNÆ 260 kr.

BOOK EN TID

Du kan booke en tid til en ordinær behandling samt bikini wax, brasiliansk voksbehandling og meget mere allerede i dag.

Har du spørgsmål til vores priser eller angående de forskellige typer behandlinger vi tilbyder er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 86287022 eller via vores e-mail info@the-look.dk.

Book tid her