DYBDERENS ANSIGTSBEHANDLING

En korrekt udført dybderens ansigtsbehandling, kan fjerne lukkede komedoner, talgknopper og hudorme, og vil resultere i en friskere hud der udstråler klarhed. Efter en dybderens ansigtsbehandling vil dine hudpleje produkter også bedre trænge ind i huden, hvilket vil give dig bedre resultater. Behandlingen er derfor god for din hud, og samtidig får du mere for pengene når du køber hudpleje produkter.

Det er vigtigt at få en professionel til at foretage en dybderens ansigtsbehandling, da hudtyper variere meget og ekspertise og viden indenfor klargøring af huden giver det bedst mulige resultat. Huden klargøres ofte via damp, peeling af frugtsyre, samt brug af et desinfektionsmiddel og fugt i form af masker eller vitaminboostere. Klargøring af huden og selve proceduren er delikat og kræver træning.

Vores personale er meget erfaren hudpleje og kan udover dybderens ansigtsbehandlingen også tilbyde dig rådgivning så du får mest ud af proceduren.

ANSIGTSBEHANDLINGER TIL ALLE HUDTYPER

En god ansigtsbehandling starter med en grundig hudanalyse. Hudanalysen er vigtig, fordi produkterne, der skal bruges under ansigtsbehandlingen, skal passe til din hudtype. Analysen danner derfor det faglige grundlag for valget af produkter, der skal indgå i din behandling, men den har også indflydelse på, hvilken behandling vi vil anbefale. Ud fra hudanalysen sammensætter vores kosmetolog en helt unik behandling, der passer til din hudtype. Dette sikrer også det bedste resultat.

Ønsker du at hører mere om vores forskellige typer af behandlinger til ansigtet, så kig ind i vores skønhedssalon i Hasselager nær Århus.

HVILKEN BEHANDLING SKAL JEG VÆLGE:

MEDEX BASIS ANSIGTSBEHANDLING:

  • Perfekt som den første behandling hos THELOOK
  • Normal hud. Ønske: forkælelse og pleje

MEDEX LUKSUS ANSIGTSBEHANDLING:

  • Dybderens/Acne: Fedtet eller uren hud. Ønske: Fjerne urenheder og tilstopninger af porerne.
  • Tør hud. Ønske: Opstramning og mindske fine linjer og rynker.
  • Pigmenteret hud eller problemhud. Ønske: Mindske pigmentforskelle og ar.

IS CLINICAL FIRE AND ICE FACIAL:

  • Til dig der vil have resultater allerede ved første behandling
  • Solskader, anti-age, akne

IS CLINICAL FOAMING ENZYME:

  • Til trist, livløs og hud uden vitalitet
  • Tør hud eller dehydreret hud

Book tid her

FORTSÆT BEHANDLINGEN HJEMME

I forlængelse af vores ansigtsbehandlinger, giver vi dig altid en kyndig vejledning med hjem i bagagen, og vi står altid klar til at rådgive dig til de rigtige hudpleje produkter, så du kan fortsætte behandlingen hjemme”. På den måde sikre vi også at du får det absolut bedste resultat.

PRISER PÅ ANSIGTSBEHANDLINGER

Vi har samlet en oversigt over priserne på de forskellige typer af behandlinger vi tilbyder.

IS CLINICAL 3 TURS KLIPPEKORT 1.800 kr.
IS CLINICAL FIRE AND ICE ANSIGTSBEHANDLING 650 kr.
IS CLINICAL FOAMING ENZYME 650 kr.
MEDEX KLASSISK ANSIGTSBEHANDLING 550 kr.
MEDEX LUKSUS ANSIGTSBEHANDLING 650 kr.
MEDEX TEEN-AGE ANSIGTSBEHANDLING 450 kr.

Har du yderligere spørgsmål til vores priser, kan du altid kontakte os på 86287022 eller skrive til os på e-mail info@the-look.dk.