HVAD ER BALAYAGE?

Balayage er en hårfarvningsmetode, som giver et naturligt look, der holder længere end reflekser, helfarve ómbre og samtlige andre farvebehandlinger. Desuden undgår man markante udgroninger, ved brug af en speciel teknik der benyttes til at påføre farven i håret. Ordet kommet fra fransk og betyder “fejning”, hvilket beskriver hvordan farven påføres i håret.

Balayage er perfekt til dig, som ønsker:

  • Et reultat der ikke behøves vedligeholdelse ofte
  • Et sundt hår på trods af, at det er farvet
  • Et naturligt farvet hår med et tilfældigt spil
  • At minimere de markante udgroninger

PRIS PÅ BALAYAGE

Balayage uden klip 1395,-
Balayage med klip 1840,-

Vores pris på Balayage eller Ombré er inkl. eftertoning som normalt koster ca. 350 kr.

Balayage eller Ombré kan udføres med flere forskellige teknikker. Vi har flere års erfaring og er alle specialuddannet i både frihåndsteknik, baby light og selvfølgelig med staniol. Sammen med dig som kunde finder vi den teknik og nuance, der passer perfekt til din hårlængde, hårfarve og tone.

Book tid nu

OM TEKNIKKEN

Grundteknikken bag Balayage er, at der pensles farve direkte på håret, hvilket gøres i fri hånd, som gør at farven bliver lagt tilfældigt. Denne teknik gør, at håret får et naturligt look med et tilfældigt spil, som får det til at ligne, at det er solen der har lysnet håret. Disse ting har bl.a. været afgørende for, at Balayage i dag er blevet tidens mest populære farvemetode, som kan bæres af alle.

Afblegningen der anvendes pakkes efter påføringen ind i folie, hvis hårfarve produktet er ZenzTherapy Alternative Bleach. Der kan i visse tilfælde dog benyttes en anden afblegning der ikke behøves pakkes i folie, da den ikke “smitter af”. Håret vil derfor bare hænge frit indtil trækketiden er gået. Derefter kan man få en eftertoning, som kan forbedre det færdige resultat og gør farve overgangen mere naturlig.

Farven males ikke helt op til rødderne, som på den måde opnår en god effekt i det håret ser naturligt ud, og ens ansigtstræk kan samtidig blive fremhævet vha. forskellige farvekombinationen.

Dette er især kendt indenfor makeup verdenen, hvor den såkaldte contour teknik, der vha. mørke og lyse nuancer, giver ens ansigt mere markante former, hvor Balayage kan fungere lidt på samme måde. Man kan på den måde fremhæve lige præcis de sider af ens ansigt man helst vil vise.

FORDELE VED BALAYAGE

Du kan få mange forskellige farvekombinationer, der variere alt efter, hvilke ønsker man selv har til farven. Balayage kan udføres i alt slags hår om det er krøllet, glat, lyst eller mørkt.

En anden fordel ved denne farveteknik er, at håret ikke behøves farves lige så ofte som ved fx helfarve eller reflekser. Grunden til dette er, at man typisk har sin naturlige hårfarve som bundfarve og at det kun er længderne der påføres afblegning. Når du anvender Balayage teknikken, gør du desuden dit hår en tjeneste, da håret slides mindre pga. du som nævnt tidligere ikke behøver farve håret så ofte.

Dette betyder at du får længere og sundere hår frem for hvis du vælger en metode som f.eks. reflekser eller helfarve. Da det er længderne der farves er det især vigtigt, at længderne plejes for at bevare et sundt og dermed langt hår. Dette kan du gøre ved at anvende en hårkur ca. en gang om ugen. En anden måde hvorpå du kan pleje og beskytte håret bedst muligt, er ved at få tilsat Olaplex i farven.