Vi har mange års erfaring i skønhedsbranchen og med hårfarvning. Vi har sågar kompetencer med negle og hud, så i kan få det hele til at spille for dig.

Vi holder os altid opdateret på trends, nye metoder, teknikker og produkter så du er sikret en god oplevelse og de bedste muligheder i branchen.

MANGE HÅRFARVER

Med hårfarvning har du et nærmest uoverskueligt hav af muligheder. Så mange skønne farver i paletten. Vi rådgiver gerne og hjælper med at finde den rette farve til dig. Øjen- og hudfarve har meget at sige når det gælder hvilke farver der fungere bedst, derfor starter vores vurdering ofte der.

Om du ønsker et farverigt eller naturligt look er helt op til dig. Vi hjælper blot med inspiration og rådgivning hvis du har brug for det eller beder om det. Har du spørgsmål er vi altid klar med et svar.

Book tid her

HÅRFARVNING MED MERE ENERGI

Vil du have en frisure med lidt mere mere energi i, er hårfarvning det helt rette valg. Selv hvis du vælge en naturlig farve vil farven være meget stærkere end din naturlige hårfarve og du vil kunne se en betydelige kontrast.

BOOK EN HÅRFARVNING I DAG

Er du interesseret i en hårfarvning kan du booke en tid her på vores side og besøge os i vores skønhedsklinik i udkanten af Århus. Har du spørgsmål eller vil du høre mere om hvilke farver vi tilbyder, kan du kontakte os på telefon 86287022 eller via vores e-mail info@the-look.dk.