NEGLEKLINIK NÆR ÅRHUS

Få lavet flotte negle efter egne ønsker i vores negleklinik i udkanten af Århus, i Hasselager. Vi følger med på alle de nye trends og der er ingen forespørgsel vi ikke kan hjælpe med. Skal du have negle du altid har drømt om, kan du trygt overlade arbejdet til os.

CND NEGLEKLINIK

Vi er certificeret CND negleklinik, derfor kan du trygt lade os stå for din neglebehandling, ønsker du shellac eller kunstige gelénegle.

FÅ FLOTTE NEGLE OG UNIKKE DESIGNS

Vores dygtige og certificerede negleteknikere står altid klar til at give dig et professionelt neglelook. Alle vores behandlinger udføres med CND produkter, og er målrettet efter at give dig flotte negle på både hænder og fødder. Vi tilbyder alt fra shellac, til forlængelse og forstærkning af egne negle i gelé. Med negleteknikere der har flere års erfaring med faget kan du få de mest unikke designs og skille dig ud fra mængden. Udtrykket af neglene er for nogle lige så vigtigt som hår og hud, derfor tilbyder vi kun den bedste service indenfor alle områderne.

BOOK EN TID I VORES NEGLEKLINIK

Skal du have booket en tid til en negle session i vores negleklinik? Så kan du gøre det lige her på vores hjemmeside. Har du spørgsmål til vores neglebehandling kan du altid kontakte os på telefon 86287022 for en samtale. Du kan også skrive til os via vores e-mail info@the-look.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Er du yderligere interesseret i hvad vi kan tilbyde med hensyn til negle og prisen derpå kan du læse mere her.