Vores team


Bettina Høibjerg FRISØRMESTER
Bettina Høibjerg

Bettina er indehaver og daglig leder i The Look. Bettina er 42 år gammel, og er vores mest erfarne frisør med mere end 20 års erfaring inden for faget. For Bettina er det vigtigt, at alle føler sig velkomne i salonen, samt at yde god kundeservice og kyndig vejledning til hendes kunder. Der bliver altid lyttet til kundens ønsker, og vejledt i farve og klipning ud fra kundens hudtone, øjenfarve og personlige stil. Alle salonens produktlinjer er nøje udvalgt af Bettina i samarbejde med hendes kollegaer og salonens leverandører, så der også her kan ydes bedst mulig vejledning og service for salonens kunder.

Bettina er frisørmester organiseret under Dansk Frisør og Kosmetiker Mester forening (DOFK), og holder sig herigennem orienteret om frisørbranchens udvikling og krav til drift af salon.

Læs mere
Ditte Mikkelsen FRISØRASSISTENT
Ditte Mikkelsen

Ditte er 34 år, og har en masse års erfaring inden for frisørbranchen. Ditte mestrer alle klassiske frisørbehandlinger, og er især dygtig til farveteori, hvor fokus ligger på at finde den helt rigtige hårfarve til hendes kunder. Derfor arbejder Ditte rigtig meget med de nyeste teknikker indenfor Balayage, reflekser, striber, babylights, samt eftertoning og glossing. Ditte er salonens certificerede keratinbehandler, og er derudover én ud af 32 Redken ambassadører i Danmark. Derfor er Ditte løbende på kurser og efteruddannelse, og er håndplukket til udvalgte modeshows hvor hun får lov til at arbejde med nogle af de dygtigste frisører i verden – alt sammen igennem Redken. Ditte har en stor kærlighed til sit fag, og brænder for at give hendes kunder det bedste resultat.

Læs mere
billede
Jacqueline Hylleberg Mikkelsen FRISØRASSISTENT
Jacqueline Hylleberg Mikkelsen

Jacqueline er 21 år gammel, og færdiguddannet – og hun heldigvis har valgt at blive hos os. Jacqueline har, siden hun var helt lille, drømt om at blive frisør. Hun elsker en god herreklip, at lave en lækker farve, og ikke mindst alle former for flotte klipninger.

Læs mere
Maja S. Liboriussen FRISØRASSISTENT
Maja S. Liboriussen

Maja er 30 år gammel, og salonens nyeste assistent. Hun elsker at prøve nye klippe- og farveteknikker af, og er ikke bange for at det bliver for vildt! Hun er også knaldgo’ til de klassiske teknikker inden for klip, og elsker en omgang reflekser eller en lækker farve. Hun glæder sig til at tage imod dig i salonen.

Læs mere
Sofie Hvidkjær Petersen FRISØRASSISTENT
Sofie Hvidkjær Petersen

Sofie er frisørelev, og startede i salonen i juni 2021. Sofie er uddannet i januar 2024. Sofie elsker at nørde med hår, både farve, klip og opsætninger. Sofie sætter stor pris på god kundeservice og godt humør, og hun elsker at være med til at gøre et andet menneske glad – især for deres hår.

Læs mere
Pernille Kaalund KOSMETOLOG & VOKSBEHANDLER
Pernille Kaalund

Pernille er 28 år, og uddannet kosmetolog i 2014. Pernille udfører alle salonens voks- og ansigtsbehandlinger, og står altid klar med smil, høj faglighed og gode råd til efterbehandling. Pernille er Lycon specialist, og har stor erfaring inden for især intimvoks. Pernille er salonens mest erfarne kosmetolog, og er specialist indenfor ansigtsbehandlinger i både Medex og iSCLINICAL.

Læs mere
Camilla Staack NEGLETEKNIKER OG KOSMETIKER
Camilla Staack
Læs mere
Charlotte Jørgensen NEGLETEKNIKER OG KOSMETOLOG
Charlotte Jørgensen

Charlotte er 25 år, og uddannet statsanerkendt kosmetiker fra TECHCOLLEGE i Aalborg med speciale i hud- og skønhedspleje. Hun er topmotiveret, smilende, imødekommende og har styr på det faglige. Charlotte udfører alle salonens ansigts- og voksbehandlinger, herunder bryn- og vippebehandlinger, lashlift, spraytan og massagebehandlinger. Med hendes speciale og store erfaring er du derfor altid sikker på at få kyndig vejledning indenfor din hudtype hos Charlotte. Charlotte er Lycon specialist, og har især stor erfaring indenfor intimvoks for kvinder, og her er målet altid et 100% hårfrit resultat. Charlotte er yderligere certificeret indenfor CND Shellac, og er ved at uddannelse sig til CND gelenegleteknikker. Charlotte har gennemført følgende kurser:

CND:
- Shellac ™ Brand Certification Course
- Brisa Gele Come On Over

NOSCOMED:
- iSCLINICAL Basis kursus

MEDEX:
- Medex basis
- MicroNeedles Skinroller

Læs mere
Emilie Skydt FRISØRELEV
Emilie Skydt
Læs mere